Julefrokost

Julefrokost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Damm-Jensen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 glasmarinerede sild + Løgringe/karrysalat
1 glaskryddersild + røde løg i ringe
l plast bakke med stegte sild i lage
10 rødspttefilet + Remoulade & citron
500 g.gravad laks + slikasparges + dildsauce
500 g.røget hellefisk + 1 bk æggestand og purløg
750 g.stegt Medisterpølse + Søderjysk julehvidkål (evt. sukker & Kanel)
1 stk.ribbensteg ca 12-1500 g + rødkål
1 stk.hamburryg ca 1000 g + grønlangkål og brunede kartofler
500 g.lun leverpostej + ristede champignon og stegt bacon + rødbeder
1 lille brie + ostetrekanter + druer og kiks
 
 Ris a la manda + lun kirsebærsauce
 
Opskrift:
Silden anrettes i små skåle med løgringe. Karrysalat i skål

Fiskefilet serveres lun

Laks + hellefisk serveres

De lune retter serveres evt. en af gangen.

Osten stilles på bordet

Til sidst serveres ris a la manda med kirsebærsauce. Her kan evt. gemmes en mandel der udløser en mandelgave.

Tips:

Der serveres Rugbrød og Franskbrød til de forskellige retter. Beregn højst 5 halve rugbrød til hver og højst 3 halve franskbrød til hver. Husk KOLDE ØL og KOLD SNAPS. Ikke Vin til en Julefrokost. PS. Undgå Stres. De fleste ting kan klargøres og anrettes inden gæsterne kommer. God fornøjelse!!





karakterer:
Opskriften er vist 31686 gange,
og udskrevet 747 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-17 11:26:21
Rigtig fin, jeg undlod medisteren, men tilføjede lige ½ æg + rejer og slik til kaffen (også overkommelig i pris)