Julefrokost
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse Indsendt af : Damm-Jensen Indsendt : Red : |
|
|
Silden anrettes i små skåle med løgringe. Karrysalat i skål
Fiskefilet serveres lun Laks + hellefisk serveres De lune retter serveres evt. en af gangen. Osten stilles på bordet Til sidst serveres ris a la manda med kirsebærsauce. Her kan evt. gemmes en mandel der udløser en mandelgave. Tips: Der serveres Rugbrød og Franskbrød til de forskellige retter. Beregn højst 5 halve rugbrød til hver og højst 3 halve franskbrød til hver. Husk KOLDE ØL og KOLD SNAPS. Ikke Vin til en Julefrokost. PS. Undgå Stres. De fleste ting kan klargøres og anrettes inden gæsterne kommer. God fornøjelse!! |
|
Opskriften er vist 31682 gange,
og udskrevet 747 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Birgith - 2009-12-17 11:26:21 Rigtig fin, jeg undlod medisteren, men tilføjede lige ½ æg + rejer og slik til kaffen (også overkommelig i pris) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne