Vild julerissalat
Indsendt af : mboe Indsendt : Red : |
|
|
Kog risene som anvist.
Bring sukker og vand i kog. Når sukkeret er opløst, tag gryden af varmen og lad tranebærrene trække i sukkerlagen i mindst 1 time. Rist mandelsplitter og pinjekerner på tør pande. Snit forårsløg samt bladselleri fint. Bland ris, afdryppede tranebær, mandelsplitter, pinjekerner, forårsløg, bladselleri og hakket persille. Pisk vineddike og olie sammen, smag til med salt og peber og vend dressingen i salat. Tips: Serveret supergodt til honningglaseret juleskinke. God appetit. |
|
Opskriften er vist 3770 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne