Mortens oliven brød
Hovedingrediens : Bær - Oliven Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Hæld øl og vand i en skål. rør gæren ud i det tilsæt salt, sukker og peber evt. andre krydderier!
kom olie og oliven i! tilsæt mel lidt efter lidt til dejen er fast! tag dejen ud og ælt den godt samme på bordet!
kom dejen tilbage i skåle dæk den til med madfilm og stil i køleskab i min 12 timer
Tag dejen ud af køleskabet ælt den igennem form flütes eller boller lad brødene hæve på pladen i 45min pensel med vand eller mælk! bag dem ved 200 grader til de er færdige ca 20min |
|
Opskriften er vist 20711 gange,
og udskrevet 285 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Jonna - 2008-01-03 08:41:29 Disse brød er uegnede til diabetikere pga. manglende fibre. Brød uden fibre fordøjes for hurtigt og medfører en alt for stor og brat stigning af blodsukkeret. Hvedemelet bør erstattes med hvid hvede. Alternativt kan halvdelen af hvedemelet erstattes med fuldkornshvedemel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne