Rustikke gulerødsboller
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt af : Kokamok Indsendt : Red : |
|
|
Opløs gæren i det lune vand.
Kom alle ingredienser - undtagen mel - i, og bland det sammen så det bliver til en "grød". Tilsæt så mel lidt ad gangen indtil dejen har en fast, men klistret konsistens. Hæver i 1 time under et fugtigt klæde (viskestykke) Læg dem på bagepapir med en spiseske - skub dem af med en finger. De skal ikke rulles - de behøver ikke være "pæne" Ca. 16 stk. Behøver ikke at efterhæve Bages midt i ovnen ca. 15 - 20 minutter ved 190 grader C. Tips: Ved at dejen er ret "klistret" opnår man en skøn konsistensen når bollerne er bagt - De er sågar rigtig gode på 2. og 3. dagen også |
|
Opskriften er vist 15119 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Stine - 2008-02-26 15:46:49 Det er de bedste boller jeg har smagt og dejligt de er så nemme at lave.. Jeg puttede solsikkekerne i det var også godt.. anonym - 2007-12-10 23:00:47 Rigtig gode boller. De bliver ikke kedelige når de er blevet kolde... kanon til madpakken. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne