Kretensk Avokadosalat
Hovedingrediens : Grøntsager - Avocado Indsendt af : Atrice Indsendt : Red : |
|
|
Skrællen tages af avokadoerne, og de skæres i mundrette tern. Tomater og rødløg skæres i tern. Guleroden skrælles, og skæres i skrå skiver på ca. ½ centimeter. Bland det hele sammen i en skål, tilsæt ca. 1 teskefuld oregano, meget persille. Bland citronsaft og olie i (så meget man syntes) og krydr godt med salt og peber.
Serveres som forret, eller bruges som tilbehør til f.eks. fisk eller en god bøf. Tips: Vi fik avokadosalaten som tilbehør til grillet sværdfisk, i en by ved navn Kolimbari på vest-Kreta. Guleroden kan erstattes med f.eks. agurk. |
|
Opskriften er vist 9923 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne