Fransk æblepie
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Hak fedstof og mel med en kniv. Arbejd hurtigt de andre ingredienser ind i dejen og lad den hvile koldt i mindst 1 time. Pensl pieformen med smeltet fedtstof.
Rul dejen ud til en rund plade, der er lidt større end formen. Beklæd formen med dejen også op ad kanterne. Prik bunden med en gaffel ellers buer den op og bliver ujævnt bagt. Bag den ved 225 grader i 15 min. Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær dem i både. Læg dem på den forbagte bund. Drys med sukker. Bag den ved 200 grader i 25 min. Bred mosen over den varme pie. Serveres lun. |
|
Opskriften er vist 6393 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne