Grillstegt kød med jordnøddesauce
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Indsendt af : Lissi Petersen Indsendt : Red : |
|
|
Bank kødet til det er fladet noget ud og skær det derefter i strimler, ca. 2 cm brede og 7½-10 cm lange. Bland kokosmælk og krydderier og lad kødet stå og trække i blandingen i mindst 1 time.
Når man skal lave saucen, opvarmes en kopfuld kokosmælk i en wok over middelstærk varme, indtil mælken begynder at tykne. Den røde karrypasta røres i og koger, indtil der begynder at vise sig olie. Derefter røres den resterende kokosmælk i, og blandingen koger videre under lejlighedsvis omrøring, indtil saucen har samme konsistens som tyk yoghurt. Derefter tilsættes krydderier og jordnød, og der røres i endnu et par minutter. Kødstrimlerne anbringes på grillspid, hvorefter kødet grilles i ovn eller over glødende trækul i et par minutter på hver side. Serveres varmt med saucen som dip og med en skål arjad som kontrast. |
|
Opskriften er vist 5359 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne