Valnøddekage 02
Hovedingrediens : Nødder - Valnødder Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstof og sukker røres sammen.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise, hvorefter æggene tilsættes et ad gangen.
Efter hvert æg tilsættes lidt mel.
Til sidst blandes resten af melet og de øvrige ingredienser i, og det hele røres til en ensartet masse.
Massen hældes i en smurt og melet springform ca. 24 cm. i diameter og bages på ovnens midterste rille ved 170 grader C i ca. 80 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Lad kagen afkøle i formen 2-3 minutter, inden den tages ud og lægges til afkøling på en bagerist. Når kagen er afkølet, overtrækkes den med glasuren. I glasuren kan man lave mønster efter behag. Kagen pyntes til slut med halve valnøddekerner. Glasur: Fedtstof, mælk og kaffe opvarmes under stadig omrøring over svag varme i en gryde, indtil fedtstoffet er smeltet. Må ikke koge. Afkøles lidt, hvorefter det sigtede Flormelis røres i. Røres grundigt sammen, indtil massen samler sig og er glat og blank. Tips: 743 |
|
Opskriften er vist 6639 gange,
og udskrevet 161 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne