Tresterfleisch (Traben-Trarbac)
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Indsendt : Red : |
|
|
Det udbankede kød fyldes med krydderierne og rulles som en rullesteg ( ombindes formentlig)
Lægges til marinering i vin og snaps, 3 -4 dage. Koges og 2 timer i en tildækket "steger" ( bradepande, ildfast fad) ved 180 grader i ovnen. skæres ud og serveres i suppen. |
|
Opskriften er vist 3889 gange,
og udskrevet 91 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-12-05 12:59:22 Opskriften er oversat fra tysk, og hvor der står spsk. stod der i originalen TL, går ud fra at det betyder spiseske det ser i hvert fald ud til at kunne passe meget godt på denne forholdsvis store portion. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne