Røræg med Bacon og Tomat

Røræg med Bacon og Tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Morgenmad

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Mads

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
8-10 aflange stykker bacon
4 æg
4 store tomater
 Purløg
 
Opskrift:
Læg de 8-10 stykker bacon på panden til de er gyldenbrune
Læg de 8-10 Bacon stykker på en tallerken, Skær nogle tomater ud og læg dem på panden i max 1 minut
Læg Tomaterne på Tallerkenen
Lav røræg og læg også dem på Tallerkenen
Skær purløg udover det hele og
Bon Appétit





karakterer:
Opskriften er vist 10432 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-11 23:44:30
Den beskriver ikkje hvordan man laver røræg men fint hvordan man laver bacon og tomat

  -   2017-03-31 00:49:34
du blander æg med et skvæt mælk eller fløde og lidt salt. Så smider du æggemassen på en pande med lidt smeltet smør og rører rundt i massen med pandeskeen. du kan også putte massen i en plasticpose og lægge det ind i microovnen i en skål. Så får du en fin klump røræg, der kan skæres i skiver.

  -   2009-11-12 16:50:40
du pisker æggene med salt og peber og smækker massen på panden og rører godt rundt i det med en gaffel

  -   2009-07-11 12:13:00
Hvordan laver man rørægen??

  -   2007-12-04 14:24:42
Nyd denne opskrift :)