Snapse Suppe
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Snaps Indsendt af : Johan Nissen Indsendt : |
|
|
Hak det halve løg og guleroden fint.
Svits dem derefter kort. Varm derefter svine fonden op til kogepunktet, tilsæt derefter fløden og de svitsede grøntsager. hæld derpå snapsen nænsomt i sammen med kommenen. Lad det nu simre i 5 - 7 minutter og tilsmag derefter med salt og peber. Velbekomme! Tips: Dette er en formidabel ret der dog skræmmer mange men er en sand fryd for dine smagsløg! |
|
Opskriften er vist 6409 gange,
og udskrevet 100 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne