Lækre speltboller
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opløs gæren i koldt vand og tilsæt olie og salt.
Rør melet i og saml dejen.
Dækkes med vådt viskestykke og hviler natten over i køleskab.
Formes til boller og efterhæver 1 time. Bages ved 200 grader C. alm. ovn i 25 minutter. |
|
Opskriften er vist 121064 gange,
og udskrevet 3006 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (35 stemmer) |
|
Kommentarer lars lundgreen - 2014-01-13 14:34:33 jeg har lavet dem flere gange rigtig gode boller vipsen - 2012-06-05 10:06:54 Når mine boller er bagt er det næsten fladboller ????? har fuldt opskriften ???? Per - 2008-11-30 08:42:40 Spelt er en gammel hvedesort som er kommet frem igen. Celina - 2007-02-19 15:23:24 Hvad er speltmel? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at tilsætte 2 spsk sukker, så har du de bedste boller |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne