Muligathawi
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
Skær alle grøntsagerne i grove stykker. Brun dem i bunden af en gryde til de har fået farve. Tilsæt karry og lad den brænde af.
Tilsæt vand til grøntsagerne er dækket og lad det bulderkoge til alle grøntsagerne er helt møre. Blend grønsagerne og kom dem tilbage i gryden. Tilsæt mælk og/eller fløde til suppen har den rette konsistens. Smag til med hønsebouillon, salt og peber. Lad suppen koge svag i nogle minutter. Kog ris og steg kylling til at komme i suppen. |
|
Opskriften er vist 8185 gange,
og udskrevet 195 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne