Laks med chilisalat

Laks med chilisalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : DWA

Indsendt :     

Ingredienser:
2 laksfileter (a 100 gr)
1 spsk.limesaft
 
 Salat:
4 chili grønne og røde
1.5 spsk.revet frisk ingefær
0.5 spsk.olie
1 dl.thaibasilikum (kan undlades)
0.5 dl.mynteblade
1 dl.bredbladet persille eller koriander
 
 Sauce:
1 dl.hønsebouillon
1 dl.madlavningsfløde
1 spsk.hvedemel
2 tsk.konc. fiskefond
2 knsp.salt
 friskkværnet pebe
 
 Tilbehør:
150 g.kogte kartofler
 evt.1 frisk figen i både
 
Opskrift:
salat:
Flæk chilierne, fjern kernerog lameller, og skær dem i fine strimler, steg dem og ingefæren i olie til de er sprøde ca 5 min og lad dem dryppe af på køkkenrulle
sauce:
Bland alt til saucen, og lad den simre nogle minutter under omrøring
Laks:
steg laksen på samme pande som chilifrugterne, ca 2 min pr side bland de stegte chilier med thaibasilikum, mynte og persille og kom det på fisken pres limesaft over
server fisken med salat, kartofler, sauce og figenbåde





karakterer:
Opskriften er vist 6701 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu