Laks med chilisalat
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : DWA Indsendt : |
|
|
salat:
Flæk chilierne, fjern kernerog lameller, og skær dem i fine strimler, steg dem og ingefæren i olie til de er sprøde ca 5 min og lad dem dryppe af på køkkenrulle sauce: Bland alt til saucen, og lad den simre nogle minutter under omrøring Laks: steg laksen på samme pande som chilifrugterne, ca 2 min pr side bland de stegte chilier med thaibasilikum, mynte og persille og kom det på fisken pres limesaft over server fisken med salat, kartofler, sauce og figenbåde |
|
Opskriften er vist 6698 gange,
og udskrevet 141 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne