Marengs 07
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : muzvit Indsendt : Red : |
|
|
forvarm ovnen på 140 grader
pisk æggehviderne luftige ved højeste hastighed, du ved at de er færdige når du kan holde skåle over dit hoved uden at det falder ned i hovedet på dig. pisk herefter sukkeret i men IKKE ved højeste hastighed. nu tager du over hovedet testen igen og tager en klat på størrelse med en spiseske. læg klatten på bradepande med bage papir og fortsæt indtil der ikke er mere ægge-sukker masse og lad dem stå i ovnen i 2 TIMER. Tips: mas evt. klatterne med en teske der former en fuglerede og pynt med flødeskum og frisk frugt |
|
Opskriften er vist 10436 gange,
og udskrevet 202 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-12-30 23:26:37 To timer er alt for meget! En time er rigeligt! Den lille kok - 2009-04-09 15:31:34 De smager ikke af så meget, og de skal helt klart ikke have 2 timer 1 er nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne