Oldemors Brune Kager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Anjamor Indsendt : Red : |
|
|
Kanel, nelliker, natron, sukker og ca. 2/3 mel kommes i en skål.
Margarine smeltes og sirup tilføres. Lad det smelte sammen og hæld op i skålen under omrøring. Resten af melet kommes i efter behov. Hvis dejen skal bruges til udstiksforme, kan jeg ikke anbefale at hele mængden af mel benyttes, da det vil smuldre. Dejen har bedst af at komme i køleskab eller fryser natten over. Bages ved ca. 175grader i ca. 10min. eller til de er mørke i kanten. Tips: Når jeg har lavet dejen, former jeg den i to store "pølser" og ruller dem ind i bagepapir. Derefter putter jeg dem i fryseren. Så er de lige til at skære dagen efter. |
|
Opskriften er vist 6312 gange,
og udskrevet 145 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne