Havregrynskugler med Kokos
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Iszo Indsendt : Red : |
|
|
1. Tag en stor dyb skål, tilsæt 125 g. smør. Helst ikke for hårdt, tag smøret ud 10 min før brug. Bland det sammen med 3 dl. havregryn, 1 dl. kokosmel, 11/2 dl. flormelis, 1/2 dl. kakao og til sidst bland det sammen med 2 tsk vanillesukker. Gerne Nestle kakao, lys.
2. Når det hele er blandet sammen, kan du starte med at forme dem i små kugler. Når kugerne er lavet, skal du rule dem rundt i kokosmel. 3. Når du er færdig, lader du dem hvile i 10 min i en talerken. Efter det er de spise klar og lækkre :P Tips: 1. Smør må helst ikk være alt for kolde og hårde. 2. Kakaoen skal helst være lys og god kvalitet. |
|
Opskriften er vist 20181 gange,
og udskrevet 534 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Jeg elsker at lave mad - 2010-11-30 14:42:31 HAr smagt det hos min Bedste veninde fordi hendes mor laver kage hele tiden og hun er også inde på kogebogen :) muuuums !!! det smager bare Super pigen som elsker mad - 2010-11-08 15:13:03 hmmm... denne opskrift er god og det lyder også rigtig lækkert... det er også en nem opskrift så det går fint med at lave den... det er også altid dejligt at lave nogle nemme mad eller kager som ikke tager så lang tid nogen gange...:) Mia - 2010-01-08 09:55:25 Super lækre og nemme havregrynskugler !! :D Line og Mette - 2009-12-10 14:17:26 Mmmmmmmmmmmm! de er gode. rigtig fedende og lææææækre. dog blev vi nødt til at bruge lidt mere havregryn end angivet.. faktisk meget mere. men anyways! resultatet blev godt :D det blev en pige! :D Iqra - 2009-11-21 19:29:44 De er SUPER godt! Tak for opskriften =D anonym - 2009-09-13 13:40:10 hvad mener du med kakao? - er det flydende kakao, eller kakaopulver? (; miqq... - 2007-12-11 14:46:57 De smager rigtig godt men lidt for lille potion.......... Mai - 2007-12-10 21:26:50 Mums... det lyder lækkert... ! Det må jeg prøve at lave... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne