Mulligatawny

Mulligatawny, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeoverlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Ihsan

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
3 spsk.Olivenolie
1 tsk.Frisk Ingefær revet meget fint
1 tsk.Presset Hvidløg
1 tsk.Stødt spidskommen
1 tsk.Stødt Koriander
1.5 tsk.Karry
1.3-1.4 tsk.Cayennepeber efter smag
200 g.Kyllingeoverlår - Uden skind & ben. Skær i 1 cm tern
175 g.røde flækkede linser - skyllede og afdryppede.
1.4 l.Hønsebouillon
1 tsk.salt efter smag
1 spsk.Citron saft frisk presset
1 spsk.friske koriander frisk hakket
 
Opskrift:
1. Opvarm olien i en tykbundet grude eller sauterpande over moderat varme. Tilsæt ingefær og hvidløg, og rør rundt i 10sek. Tilsæt derefter spidskommen, Koriander, Karry og Cayenne og rør igen i 10sek. kom kyllingen i og rør i 30sek.

2. Tilsæt linserne, hønsebouillon og salt og bring det i kog. Læg låget løst på, skru ned, og lad det simre i 45 min, eller til linserne er meget møre.

3. Tilsæt citronsaft over et par omgange (smag til) samt koriander. Bland det godt.

Tips:

Det er noget af det mest fantastiske. Smager meget forrygende.





karakterer:
Opskriften er vist 13404 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-22 12:43:07
Smager godt, men er meget tynd.