Jødekager uden æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag smørret ud så det bliver blødt.
bland sukker i smørret og ælt det godt sammen tilsæt hjortetaksalt og mel. Rul det til en pølse ca. 5 cm i diameter og læg det i køleskabet til dagen efter. Dejen skæres i tynde skiver som lægges på bageplade med bagepapir. Vi har helt undladt at pensle dem, men de kan evt. pensles med piskefløde. Drysses med kanelsukker og evt. hakkede mandler. Bages 5-6 minutter ved 200 grader alm. ovn på næstøverste rille. |
|
Opskriften er vist 15741 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne