Lækker hindbærtærte
Hovedingrediens : Bær - Hindbær Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Ingredienserne til bunden arbejdes sammen. Rulles ud til tærteformen og bages i ovn på nederste rille 15 min.200*
(fyld tørrede linser eller ris så den holdes ned).
Linserne fjerne og tærten bages 10 min. til.
Smelt chokoladen og pensl bunden godt. Fløden piskes og stilles koldt. Creme: Kog mælk og fløde op pisk blommer, vanillekorn og sukker sammen og tilsæt i mælkeblandingen kog ved svag varme til den tykner. Afkøl og tilsæt den kolde piskede skum og fordel i tærtebunden fordel hindbær over cremen. |
|
Opskriften er vist 37228 gange,
og udskrevet 923 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (31 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-09-20 08:00:20 Kan godt bruge frosne hindbær, meeeeeeeeeeeen det flotte ved tærten er at du kan stille de friske hindbær, så de står op og så fylder hele tærten, og det kan du ikke ved frosne, jeg dryssede også med flormelis. karina - 2010-07-04 12:05:09 kan man bruge frosne hindbær Vivi - 2010-04-27 10:44:45 Lyder godt, men jeg savnede diameter på tærteform. Erika - 2005-01-01 01:01:01 Tærten smager SÅ godt ! Men husk at afkøle cremen godt før man putter flødeskummen i...(ellers bliver det en smatkage) Jeg anbefaler den til ALLE...! Nøøøj hvor er den god !!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne