Kanelbriocher

Kanelbriocher, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 24 stk.

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
350 g.hvedemel
1 tsk.salt
200 g.smør eller margarine
25 g.gær
0.5 dl.vand
3 æg
 
 Fyld:
 Remonce af:
100 g.smør eller margarine
80 g.sukker
3-4 tsk.kanel
 Røres sammen til en ensartet masse
 
Opskrift:
Vandet lunes, og deri opløses gæren, der dog ikke må varmes med, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der formes til en kugle og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Dejen rulles ud i ca. 1 cm’s tykkelse og udstikkes med en kageudstikker, eller glas, 6-8 cm i diameter. Dejstykkerne stryges med varmt vand, og i midten af hvert stykke trykkes en fordybning, hvori 1 tsk. kanelremonce anbringes.

Briocherne anbringes på en smurt plade og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.

Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader V i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Tips:

742





karakterer:
Opskriften er vist 3702 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu