Kanelbriocher
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Vandet lunes, og deri opløses gæren, der dog ikke må varmes med, og de øvrige ingredienser æltes i til en ensartet dej, der formes til en kugle og hæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket.
Dejen rulles ud i ca. 1 cm’s tykkelse og udstikkes med en kageudstikker, eller glas, 6-8 cm i diameter. Dejstykkerne stryges med varmt vand, og i midten af hvert stykke trykkes en fordybning, hvori 1 tsk. kanelremonce anbringes. Briocherne anbringes på en smurt plade og efterhæver til dobbelt størrelse på et lunt sted, tildækket. Bages på ovnens midterste rille ved 250 grader V i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Tips: 742 |
|
Opskriften er vist 3702 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne