Tofuruller med aubergine
Indsendt af : Morgankezia Indsendt : Red : |
|
|
Rør marinaden sammen.
Skær tofu i stave i passende størrelse. Mariner tofustavene mindst en time, gerne op til et døgn i køleskab. Skær auberginen i højst 1 cm tykke skiver på langs. Steg dem kort på grillpanden, eller læg dem på bageristen og sæt dem i ovnen ved 225 grader i 10-15 minutter, til de er begyndt at tage lidt farve. Køl dem lidt. Læg en tofustav på auberginen, læg evt frisk krydderurt efter smag ned sammen med tofu, og rul dem sammen til små ruller. Bag rullerne ved 175 grader ca. 15 minutter. Tips: Server med yoghurtdip, krydret med hvidløg, lidt sukker, salt og krydderi efter egen smag. |
|
Opskriften er vist 4608 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne