Kofta og tabbouleh
Indsendt af : Morgankezia Indsendt : Red : |
|
|
Kofta:
Hvide bønner udblødes i rigeligt vand natten over. Kasser vandet, skyl bønnerne og kog dem møre i nyt vand ca. 20 minutter - gerne tilsat suppevisk. Overhæl bulgur med kogende vand og lad dem trække ca 15 minutter til al væden er opsuget. rør i dem af og til. Hæld bønner og bulgur i en skål sammen med krydderierne og mos det godt sammen. Steg løg og hvidløg i olie på panden til det tager farve. tilsæt friske koriander, og hæld blandingen ned i bønnemosen. Bland bønnemosen godt, tilsæt de sidste ingredienser - juster fastheden med rasp. Når mosen er godt sammenhængende, formes den til små kugler på ca. 3 cm i diameter. Sæt kuglerne fast på træspyd, og grill dem i ovnen ca. 5-6 min på hver side. Tabbouleh: Hæld kogende vand over bulguren. Bland med krydderurter, agurketern, forårsløg, salt og peber. Pyntes af med tomater og spirer. Tips: Serveres med dip af eget valg. |
|
Opskriften er vist 4904 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne