Nøddebøffer
Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder Indsendt af : Morgankezia Indsendt : Red : |
|
|
Nødderne tørristes på en stegepande, og hakkes. Gulerødderne og løget steges i olien indtil det er blevet brunt. Risen tilsættes, og der steges yderligere i nogle minutter under omrøring. Nødderne og bønnerne piskes med lidt vand. Risblandingen, mel, salt og jordnøddesmør tilsættes og det piskes og blandes til det er mere jævnt. Dejen formes til flade og store bøffer og steges på en stegepande indtil de synes færdige.
Tips: Serveres med sauce efter egen smag. |
|
Opskriften er vist 19114 gange,
og udskrevet 234 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne