Summerbirds mini-flødeboller
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt af : anonym Indsendt : Red : |
|
|
Marcipanen rulles ud (ved hjælp af lidt flormelis), så den er ca. 5 mm tyk, udstikkes herefter med et snapseglas el. lign. (diameter ca. 35 mm). De små bunde vendes i chokolade og stilles på køl.
Kog vand, sukker, glukose og vaniljekorn uden låg, til det har en temperatur på 117° (brug et sukker- eller stegetermometer. Det tager ca. 20 min.). Pisk æggehviderne næsten stive med 1 spiseskefuld sukker. Hæld sukkermassen langsomt over i æggehvidemassen under piskning. Pisk videre i ca. 8 min. Sprøjt massen på de små marcipanbunde (brug sprøjtepose eller plasticpose med et lille hul i hjørnet). Lad flødebollerne hvile i ca. 1 time v. stuetempera- tur. Herefter kan de overtrækkes ved at dyppe dem i smeltet chokolade. Stilles køligt og kan serveres |
|
Opskriften er vist 11768 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne