Ingefærkager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Bland alle tørre ting sammen. Varm smør og sirup i en gryde til sukkeret er opløst.
pisk æggene i. Bland det hele sammen. Rul dejen til en pølse og skær ud i 20 lige store stykker. Form skiverne til kugler, læg dem på pladen og bag ved 170 grader i 15-20 min. Kagerne flyder ud i ovnen, så beregn god plads. Tips: Lad kagerne blive liggende på bagepladen til de er stivnet nok til at de kan flyttes. |
|
Opskriften er vist 6720 gange,
og udskrevet 152 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne