Fillibunke (skøn og frisk sommerdessert)
Indsendt af : Dorte Indsendt : Red : |
|
|
Pisk fløden til skum, vend med A38, bland med sukker og vaniljesukker (Smag dig frem! Nogle vil gerne have det syrligt, andre sødt)
|
|
Opskriften er vist 10510 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-29 17:13:24 Smager såå godt!! som tyk koldskål- med sukkeristede havregryn er det genialt!! Dorte - 2009-04-06 12:43:17 Nej, det er skam sådan den er; meningen er nu også at man spiser jordbær eller anden frugt til. ´retten opstod får mange år siden ude på landet, da køleskabet ikke var opfundet. Når mælken så blev sur, blandede man den op med pisket fløde, lidt sukker, vanilie eller hvad man ellers havde, og spiste den sammen med de frugter sæsonen nu havde at byde på... tanten - 2009-03-08 15:00:28 Øhh, mangler der ikke et eller andet? Det virker for mig lidt mærkeligt at sidde og spise en sød blanding af A38 og flødeskum. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne