Sjasket kål
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : Fotojensen Indsendt : Red : |
|
|
Du skal bruge en stor gryde til denne ret (9-11 liter)
Skyl kålen godt og skær det i mundrette stykker, skræl kartoflerne og skær dem i store tern. sæt vandet i kog med bouillonterningerne og læg kålen i gryden, tilsæt karryen (næsten en halv pose fuld). Når kålen er kogt halv igennem tilsættes kartofler, bacon og kødet, fra nu af skal det kun småkoge. Efter 15 min. smages der på "suppen" og der tilsættes salt, peber og karry efter behag. Ca. 20 min. efter kartoflerne er kommet i vil de begynde at jævne retten. Den sjaskede kål skal være let våd og kartoflerne er ca. halv størrelse af, da de kom i gryden. Nu skulle du gerne have en "kål" der minder lidt om en irsk stuvning eller en lind grød. JA så er den klar til servering. Server med groft rugbrød og sennep til. Tips: Dette er en fedtfattig udgave da der normalt bruges flæsk i stedet for skært kød. |
|
Opskriften er vist 11498 gange,
og udskrevet 218 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne