Brunkager med sukat ingen mandler
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : sylfide Indsendt : Red : |
|
|
potaske opløses i vandet
smør/margarine, sirup, og sukker koges op og den opløste potaske røres i massen afkøles til den er lunken de øvrige ingredienser blandes sammen dejen æltes godt igennem og trilles til stænger ø4cm pakkes ind i bagepapir dejen stilles koldt til næste dag stængerne skæres i tynde skiver eller rulles ud og udstik den i figure og ligges på bagepapir bages i ovnen ved 180 forvarmet ovn varmluft 160 bage tid ca 8 min Tips: stængerne kan evt skæres på en pålægsmaskine stængerne kan holde sig i ca 14 dages tid i køleskab og 1 år i fryseren god fornøjelse 1 portion giver ca. 250 stk. |
|
Opskriften er vist 9230 gange,
og udskrevet 173 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne