Mixed bhajis
Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel, natron og salt i en røreskål og tilsæt krydderier og frisk koriander.
Bland det godt sammen.
Del blandingen i 3 portioner i hver sin skål. Rør løg i den ene skål, porre i den anden, og blomkål i den tredje. Kom 3-4 spsk. vand i hver skål og rør det sammen til en lind pasta. Opvarm olien til fritering i en dyb pande til 180 grader C eller indtil en brødterning bruner på 30 sekunder. Form ved hjælp af to dessertskeer blandingen til boller og steg hver enkelt i olien i 3-4 minutter til den er blevet brun. Tag dem op med en hulske og tør dem på et stykke køkkenrulle. Hold Bhjaisene varme i ovnen mens stegningen foregår. Bland alle ingredienserne til saucen sammen og hæld det ned i en lille serveringsskål. Pynt med myntekviste og server den sammen med de varme bhajis. |
|
Opskriften er vist 7513 gange,
og udskrevet 140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne