Mixed bhajis

Mixed bhajis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Oprindelsesland : Indien

IndienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
175 g.besanmel
1 tsk.natron
2 tsk.stødt koriander
1 tsk.garam masala
1.5 tsk.gurkemeje
1.5 tsk.stødt chili
2 spsk.hakkede koriander
1 lille løg halveret og skåret i skiver
1 lille porrer skåret i skiver
100 g.kogt blomkål
9-12 spsk.koldt vand
 salt
 peber
 
 olie
 
 sauce:
1.5 dl.yoghurt naturel
2 spsk.hakket mynte
0.5 tsk.gurkemeje
1 fedknust hvidløg
 
 Pynt:
 myntekviste
 
Opskrift:
Sigt mel, natron og salt i en røreskål og tilsæt krydderier og frisk koriander. Bland det godt sammen.

Del blandingen i 3 portioner i hver sin skål. Rør løg i den ene skål, porre i den anden, og blomkål i den tredje. Kom 3-4 spsk. vand i hver skål og rør det sammen til en lind pasta.

Opvarm olien til fritering i en dyb pande til 180 grader C eller indtil en brødterning bruner på 30 sekunder.

Form ved hjælp af to dessertskeer blandingen til boller og steg hver enkelt i olien i 3-4 minutter til den er blevet brun. Tag dem op med en hulske og tør dem på et stykke køkkenrulle. Hold Bhjaisene varme i ovnen mens stegningen foregår.

Bland alle ingredienserne til saucen sammen og hæld det ned i en lille serveringsskål. Pynt med myntekviste og server den sammen med de varme bhajis.





karakterer:
Opskriften er vist 7512 gange,
og udskrevet 140 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu