3 slags formkager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Fedtstof og sukker røres til en let og luftig masse.
Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise.
Æggene tilsættes et ad gangen.
Til sidst tilsættes melet og det hele røres til en ensartet masse.
Dejen fordeles ligeligt i tre skåle. I den ene røres A-fyldet og i den anden B-fyldet, den tredje del skal ikke tilsættes fyld. Massen fordeles i 3x7 smurte og melede tarteletforme og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Anvendes mindre forme, f.eks. linseforme, skal der selvfølgelig bruges flere forme til ovenstående portion. Formene må kun fyldes 2/3 op. De mindre forme bages ca. 12 minutter. Tips: 730 |
|
Opskriften er vist 25724 gange,
og udskrevet 351 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Mor til 3 - 2019-06-03 12:57:30 I guder hvor lyder det nemt. Kunne være man skulle prøve denne - Kun fantasien sætter grænser- kage... Namia - 2012-01-08 17:23:44 Dette var nemt at lave og smagte godt. Tak :) Mester bageren - 2011-04-23 15:07:52 lyder mega lækkert og smager sikkeret rigtig godt men kan man ikke bruge andet end nødder og mandler fordi jeg kan ikke tåle nogle former for nødder dsv |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne