3 slags formkager

3 slags formkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 21 stk.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
150 g.hvedemel
150 g.smør eller margarine
150 g.sukker
3 æg
 
 Fyld A:
25 g.hakket chokolade blandet med 25 g. hakkede mandler eller nødder
 
 Fyld B:
25 g.groft hakkede cocktailbær der vendes i mel så de ikke synker til bunds i kagemassen
 
Opskrift:
Fedtstof og sukker røres til en let og luftig masse. Fedtstoffet skal blødgøres til en konsistens som mayonnaise. Æggene tilsættes et ad gangen. Til sidst tilsættes melet og det hele røres til en ensartet masse.

Dejen fordeles ligeligt i tre skåle. I den ene røres A-fyldet og i den anden B-fyldet, den tredje del skal ikke tilsættes fyld.

Massen fordeles i 3x7 smurte og melede tarteletforme og bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 15 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Anvendes mindre forme, f.eks. linseforme, skal der selvfølgelig bruges flere forme til ovenstående portion. Formene må kun fyldes 2/3 op. De mindre forme bages ca. 12 minutter.

Tips:

730





karakterer:
Opskriften er vist 25764 gange,
og udskrevet 351 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-06-03 12:57:30
I guder hvor lyder det nemt. Kunne være man skulle prøve denne - Kun fantasien sætter grænser- kage...

  -   2012-01-08 17:23:44
Dette var nemt at lave og smagte godt. Tak :)

  -   2011-04-23 15:07:52
lyder mega lækkert og smager sikkeret rigtig godt men kan man ikke bruge andet end nødder og mandler fordi jeg kan ikke tåle nogle former for nødder dsv