Lammekoteletter i citronsauce
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Dup kødet godt af, brun det godt af på alle sider i olien og drys med salt og peber.
Kom løg ved hæld vand på og kog langsomt op. Skum godt, læg låg på og lad kødet simre til det er mørt ca. 40 minutter. Vend kødet halvvejs under stegningen. Tag kødet op og skum saucen godt for fedt er der for meget fedt på stegevæden risikerer saucen at skille. Pisk æggehviden stiv. Pisk blommer og citronsaft let sammen og vend hviden i. Pisk saucen i æggemassen gennem en fintmasket sigte, hæld den tilbage i gryden og varm den igennem men uden at den koger. Smag til med lidt revet citronskal. Varm spinaten igennem i lidt olie krydr godt og server til kød og sauce resten af den revne citronskal. |
|
Opskriften er vist 10687 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer GitteRM - 2016-09-03 23:21:31 Mine koteletter fik alt for lang tid, selvom jeg kun gav dem 20 minutter. Jeg prøvede at bruge 1 æg, da antallet mangler i opskriften. Jeg kunne ikke få blomme og citronsaft til at emulgere, og hviden smeltede, da jeg tilsatte væden fra kødet. Til sidst måtte jeg jævne med kartoffelmel. Alt i alt en ret uspændende sauce med meget kedelige koteletter. GitteR! - 2016-09-03 17:20:42 Du har glemt at skrive, hvor mange æg, du bruger. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne