Lammekoteletter i citronsauce

Lammekoteletter i citronsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.små lammekoteletter
 Salt
 peber
0.5 dl.olivenolie
1 løg
5 dl.vand
 
 Til saucen:
750 g.frisk spinat
 Olie
 Salt
 peber
2 Citroner skal og saft her
 
Opskrift:
Dup kødet godt af, brun det godt af på alle sider i olien og drys med salt og peber.
Kom løg ved hæld vand på og kog langsomt op.
Skum godt, læg låg på og lad kødet simre til det er mørt ca. 40 minutter.
Vend kødet halvvejs under stegningen.

Tag kødet op og skum saucen godt for fedt er der for meget fedt på stegevæden risikerer saucen at skille.
Pisk æggehviden stiv.
Pisk blommer og citronsaft let sammen og vend hviden i.
Pisk saucen i æggemassen gennem en fintmasket sigte, hæld den tilbage i gryden og varm den igennem men uden at den koger.

Smag til med lidt revet citronskal.

Varm spinaten igennem i lidt olie krydr godt og server til kød og sauce resten af den revne citronskal.





karakterer:
Opskriften er vist 10687 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-03 23:21:31
Mine koteletter fik alt for lang tid, selvom jeg kun gav dem 20 minutter. Jeg prøvede at bruge 1 æg, da antallet mangler i opskriften. Jeg kunne ikke få blomme og citronsaft til at emulgere, og hviden smeltede, da jeg tilsatte væden fra kødet. Til sidst måtte jeg jævne med kartoffelmel. Alt i alt en ret uspændende sauce med meget kedelige koteletter.

  -   2016-09-03 17:20:42
Du har glemt at skrive, hvor mange æg, du bruger.