Hamburgryg med spinat og røræg
Hovedingrediens : Svinekød - Hamburgerryg Indsendt af : Bente K Indsendt : Red : |
|
|
Hamburgryggen koges ca 20 min, og skal derefter stå og trække i kogevandet i yderligere 20 min.
Der laves en stuvning af plantemargarine, maizena og yoghurt. Spinaten vendes heri. Server røræg til. |
|
Opskriften er vist 24157 gange,
og udskrevet 286 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne