Cognacdråber
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Alle ingredienserne æltes godt sammen til en ensartet dej.
Fedtstoffet skal ikke blødgøres, men have sin normale konsistens.
Dejen deles i 4 lige store stykker, der rulles ud i 20 cm. lange pølser, som trykkes flade på den ene side, så kagen får dråbeform. Dejen sættes til afkøling, helst i køleskab, til den er blevet så fast at den kan skæres, uden den mister sin form. Hvert dejstykke skæres ud i ca. 35 stk. ca. ½ cm tyk. Bages på ovnens midterste rille ved 220 grader C i ca. 8 minutter. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Når kagerne er kolde, pyntes de med cognacglasur. Tips: 1 portion giver ca. 140 stk. |
|
Opskriften er vist 6072 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2012-06-19 19:46:36 Hvor lang tid skal den have i køleskabet? Jeg har lavet dem to gange før, men hver gang smuldrer de når jeg bider i dem? :o |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne