Appelsinboller
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Indsendt : |
|
|
Rør gæren ud i mælken og tilsæt derefter appelsinjuice, æg, olie og
sukker hvor efter melet røres/æltes i lidt ad gangen.
Normalt laver jeg bollerne, så de vejer 60 g.
Bages i ovnen 10-12 min ved 200ºC.
|
|
Opskriften er vist 12452 gange,
og udskrevet 260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2014-01-16 15:09:06 De gode cathrine - 2009-04-13 15:37:01 nå nu har jeg altså lavet dem og jeg lod dem hæve i 40-60 min og de er i ovnen nu skal nok skrive om de blev gode cathrine - 2009-04-13 14:04:46 skal de slet ikke hæve eller noget fatter det ik en gær dej skal da altid HÆVE anonym - 2009-03-03 09:49:42 Super gode og nemme boller - jeg brugte dog rigtig appelsin saft istedet! Den er rigtig bløde og er det forsat efter nogle dage! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne