Nasi goreng med svinemørbrad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : 1stmester Indsendt : Red : |
|
|
Fint hakket løg og tyndt udskåret kød brunes og lader koge ca. 5 min, tilsæt krydderierne og hvidløg, simre ca. 10 min.
pisk æggene samme, tilsæt rejerne når de er varme røres æggemassen i ( kraftig) ! den kogte ris ( varm ) fordeles på et fad og kødet lægges hen over i mitten Sauce: pisk jordnøddesmør, fløde, tomatpure og sirup sammen under opvarmning. smag til med salt og tabasco, må gerne koge ! men kan skille ved for kraftig varme !!! saucen serveres for sig ! Tips: retten kan serveres med et par spejlæg på toppen. reje chips passer fint til. |
|
Opskriften er vist 8641 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer 1stmester - 2007-11-27 07:18:09 saucen kan serveres kold og varm, der skal mere fløde/mælk i den varme ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne