Pasta i fad med fløde/tomat sauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Indsendt af : Anja Indsendt : Red : |
|
|
Sæt vand over til pasta og kog den.
Brun kyllingen i olie i en gryde, tilsæt bacon og løg. tilderefter tomat purré og rør godt rundt. tilsæt champignon, cocktailpølser tilsæt derefter langsomt fløden og derefter paprika og lad koge op. Smag til med Salt og peber. Hæld den Kogte Pasta over i et smurt ildfast fad. hæld saucen over og drys efter med revet ost. Sæt i ovnen ved 200 grader til osten er godt smeltet. Retten serveres med Flutes Tips: tilføj evt hvidløg for at give mere smag |
|
Opskriften er vist 41469 gange,
og udskrevet 605 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer fra danmark.. - 2010-02-04 10:19:05 det her mad smager godt;).. Heidi - 2008-02-10 17:57:59 Jeg lavede det uden bacon og cocktailpølser. Jeg tilsatte dog 4 porrer, friske champignoner og hvidløg i stedet for, og jeg brugte 2 dåser hakkede tomater og 2 dåser tomatpuré og 6 dl. fløde. Der skal bruges 4 kyllingefileter. Da jeg skulle smage retten til, synes jeg, at den var meget "tam". Derfor tilsatte jeg lidt tørret ingefær, tørrede koriander, masser af ekstra paprika og masser af red curry paste, som giver en rigtig god og lidt stærk smag. Men SÅ var retten også et HIT, og der var MINDST til 6 personer. Susen - 2007-11-26 11:18:59 Rigtig god ret. prøv den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne