Tigerrejer i safran sauce
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt af : Ask Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør safranen i hvidvinen og lad det trække.
Pil rejerne. Steg rejerne i olie til de er næsten færdige og tag dem af panden og pres en halv lime over dem. Hak løg og hvidløg fint og sauter dem til løget bliver klart, tilsæt vinen og lad det koge næsten ind. Hak tomaterne fint og lad dem koge med i et par minutter til de begynder at blive møre, tilsæt fløde og lad det koge ind til den ønskede konsistens, smag til med salt og hvid peber. Lad rejerne koge med det sidste minut. Server med pasta. |
|
Opskriften er vist 38903 gange,
og udskrevet 703 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (17 stemmer) |
|
Kommentarer Ask - 2012-12-26 12:06:08 <B>VIGTIGT!</B> Efter at jeg har lavet denne opskrift, har jeg lært en del om opdræt af tigerrejer, og er kommet frem til følgende: <B>Brug ikke opdrættede tigerrejer!</B> De er pumpet med antibiotika, pesticider og vækstfremmere. Dette er ikke blot usundt at spise, men har også katastrofale konsekvenser for miljøet. På verdensplan har vi mistet 50% (Thailand 80%) af vores mangroveskove på grund af rejeopdræt. Hvis du skal bruge store rejer, skal du sikre dig at de er fanget i havet, eller opdrættede økologisk. Alternativt kan der bruges store grønlandske rejer, jomfruhummer haler, kammuslinger, hummerstykker etc. Mia - 2012-03-01 09:14:22 Elsker den her ret. Den er super lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne