Mors chokoladekage 02

Mors chokoladekage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
75 g.smør eller margarine
300 g.sukker
2 æg
300 g.hvedemel
50 g.kakao
2 dl.kærnemælk (sødmælk)
1 tsk.natron
1 tsk.bagepulver
0.5 tsk.vaniljesukker
 
 Pynt:
 Reven chokolade
 
 Glasur:
200 g.flormelis
2 spsk.kogende
 røres til en passende konsistens
 
Opskrift:
Fedtstoffet blødgøres (konsistens som mayonnaise) og røres godt med sukkeret til en ensartet masse, hvorefter æggene (under stadig omrøring) tilsættes et ad gangen.

De resterende ingredienser sigtes sammen med melet, og det hele røres til en ensartet masse, som hældes op i en smurt bradepande.

Bages på ovnens nederste rille ved ca. 200 grader C. i ca. 15 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten.

Kagen tages ud af bradepanden, og 5 minutter efter lægges den på en bageplade eller rist, hvorefter den vendes, glaseres og drysses med den revne chokolade.

Tips:

704 - 862





karakterer:
Opskriften er vist 6715 gange,
og udskrevet 137 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-28 08:43:45
hvor langt tid skal kagen have i ovnen?