Mors chokoladekage 02
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres (konsistens som mayonnaise) og røres godt med sukkeret til en ensartet masse, hvorefter æggene (under stadig omrøring) tilsættes et ad gangen.
De resterende ingredienser sigtes sammen med melet, og det hele røres til en ensartet masse, som hældes op i en smurt bradepande. Bages på ovnens nederste rille ved ca. 200 grader C. i ca. 15 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Kagen tages ud af bradepanden, og 5 minutter efter lægges den på en bageplade eller rist, hvorefter den vendes, glaseres og drysses med den revne chokolade. Tips: 704 - 862 |
|
Opskriften er vist 6715 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer tinA - 2009-04-28 08:43:45 hvor langt tid skal kagen have i ovnen? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne