Gifler med fyld
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud i den lunkne mælk.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes, til den er glat og smidig.
Rulles ud til et aflangt stykke ca. 15x120 cm. og skæres ud i ca. 30 trekanter. Lidt fyld f.eks. æble-, jordbær- eller hindbærmarmelade sættes på hvert stykke. Rulles stykkerne sammen fra den brede ende mod spidsen. Anbringes på smurt plade. Hæver ca. ½ time på et lunt sted. Pensles med æg og drysses med sukker. Bages ved 225 grader C i ca. 12 minutter. Tips: 657 |
|
Opskriften er vist 6131 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne