Laks (gravet laks) specialitet
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : Mina Indsendt : Red : |
|
|
1. Skæer laksen igennem fra rygsiden, så der bliver to halvdele. Skyl, tør og klip dilden fint.
2. Befri laksestykkerne for ben. Stik kniven lige ind under benranden, og lad den følge tæt på benene, så der kommer så lidt laksekød mes som muligt. 3. Gnid kødsiden af laksen med olie. Bland krydderiene og fordel dem på den ene lakseside herpå. 4. Læg et let pres over laksen og still den koldt til næste dag. Tips: saveres med vidt brød og smør. eventuelt med em smør sovs. |
|
Opskriften er vist 9346 gange,
og udskrevet 149 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Etla - 2021-09-15 16:35:18 Der er for meget peber. Emma - 2007-11-29 11:11:53 Nam Nam Nam.... Den er helt vildt god!!!!!!!! Den skal i andre prøve at laver!!! den er bare så god!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne