Galettestænger
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Til butterdejen smuldres det kolde fedtstof i melet.
Det kolde vand æltes i.
Dejen hviler i ca. 15 minutter på et køligt sted.
Imens laves vandbakkelsesdejen: Vand og fedtstof bringes i kog og melet røres i. Afbages til dejen slipper gryden, der så tages af ilden. Æggene tilsættes et ad gangen. Butterdejen deles i 2 dele, der hver rulles ud til aflange strimler på ca. 15x30 cm. og prikkes med en gaffel. Fyldet smøres ned ad midten. Ovenpå sprøjtes vandbakkelsesdejen og begge sider af butterdejen lægges op omkring. Pensles med æggestrygelse. Bages på midterste rille ved 200 grader C i ca. 30 minutter. Pyntes med lidt glasur og et par striber gele. Tips: 694 |
|
Opskriften er vist 3876 gange,
og udskrevet 90 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne