Lækker svampesuppe
Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe Indsendt : Red : |
|
|
Rens svampene. Skær den beskidte rod af og skyld dem rene under koldt vand. Tør dem nænsomt med køkkenrulle.
Hak løget og pres hvidløgsfedet. Smelt smørret i en sautepande eller i en gryde. Svits løg, hvidløg og svampe heri. Tilsæt et par kviste timian og et par vred peber med peberbøssen. Hæld hønsebouillon på. Lad det koge lidt ind. Hæld et skvæt sherry i panden, og lad det fordampe. SLUK PANDEN. Når pandens indhold er kølet lidt af hældes indholdet i en blender og blendes. Er konsistensen alt for tyk tilsættes mere hønsebouillon. Nu kan svampepureen fryses ned. Eller den kan hældes op i en gryde og tilsættes lidt letmælk og fløde til konsistensen er lind. Smag til med salt og peber. Serveres varm i varme suppekopper. Tips: Server et dejligt, nyligt hjemmebagt brød til. Velbekomme. |
|
Opskriften er vist 9203 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne