Lækre sneglekager
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Smør eller margarine hakkes i melet.
Gæren røres ud i lidt af den lunkne mælk.
Hældes i dejen sammen med sukker og resten af mælken.
Dejen æltes sammen.
Hæver tildækket et lunt sted i 30 minutter.
Æltes om og rulles ud til en aflang flade, ca. 50x25 cm. Herpå smøres den kolde kagecreme: Æggeblommer piskes med sukker og vanilje. Mel og fløde røres i lidt efter lidt, og cremen koges igennem under stadig piskning. Rosiner efter behag drysses over og dejen rulles som en roulade på den lange led. Skæres ud i 20 skiver der lægges på smurte plader. Efterhæver tildækket et lunt sted i 25 minutter. Pensles med fløde. Bages i 8-10 minutter ved 250 grader C. Kagerne pyntes med den sammenrørte glasur, når de er lidt lunkne. Tips: 678 |
|
Opskriften er vist 7683 gange,
og udskrevet 120 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer mig - 2010-02-02 15:43:39 den smager bare super godt!! prøv den |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne