Æbler på butterdej med kanel og mascarponecreme
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt af : Annesette Indsendt : Red : |
|
|
Lav 4 cirkler af butterdejen. Pensl de 4 cirkler med æggehviden.
Skræl og udkern æblerne, skær dem i ca ½ cm tykke både og læg dem i et pænt mønster helt ud til kanten af hver cirkel. Drys med kanel og rørsukker, og hæld lidt honning udover æblerne med en ske. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 15-20 min ved 180 grader, til æblerne er gyldenbrune. Flæk den halve vaniliestang, tag kornene ud med en skarp kniv, bland dem med mascarpone og flormelis, og smag evt. til med citronsaften. Server den kølige mascarponecreme til de lune tærter. |
|
Opskriften er vist 9128 gange,
og udskrevet 211 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne