Frisk pasta i karry flødesauce
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : shanelle Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 56311 gange,
og udskrevet 740 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Rikke - 2016-09-11 19:17:40 Smager rigtig godt. Og rigtig nem og hurtig og lave. Kom selv lidt mere karry i da jeg godt kan lide at den er lidt kraftigere i smagen Anna - 2011-09-12 11:45:21 Den smager rigtig dejligt. For dem, der ikke er så vilde med den helt tynde sauce, kan det anbefales at komme en jævning i. Det gjorde jeg, så saucen blev mere cremet :) Henrik - 2008-08-03 14:10:08 Rigtig god opskrift.. Det lyder lidt sjovt de ting der skal i men alt i qalt smager det godt :-) Helt klart et 10 tal |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne