Frisk pasta i karry flødesauce

Frisk pasta i karry flødesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : shanelle

Indsendt :      Red :
Frisk pasta i karry flødesauce, billede 4 Frisk pasta i karry flødesauce, billede 1 Frisk pasta i karry flødesauce, billede 2 Frisk pasta i karry flødesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Båndpasta, frisk
   
   
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
600 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
   
1.5 spsk. Karry, mild
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
125 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
0.5 Agurk 1 mellem agurk vejer ca. 300 gram.
   
Opskrift:
Rens champignonerne og skær dem i skiver og hak løget fint. Skær kyllingefileterne i tern.

Brun karryen af i en god klat margarine og tilsæt kyllingeternene, brunes og tilsæt derefter løgene og steg til løgene er klare. Tilsæt derefter champignonerne og steg dem med i et par minutter. Tilsæt salt, peber og fløden. Pres de 4 hvidløg i og kog op.

Kog pastaen og hæld de færdigkogte pasta i saucen og bland det hele sammen i gryden. Spæd til med mælken om nødvendigt.

Inden servering vendes de skårne cherrytomater og agurker i retten.

server med en God salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 56311 gange,
og udskrevet 740 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9423 (2243 kcal)
KJ pr. Pers. 2355 (560 kcal)
Vægt ialt 2241 gram
Vægt pr. Pers. 560 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 420 KJ (100 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 5.5 gram
Kulhydrat 15.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-09-11 19:17:40
Smager rigtig godt. Og rigtig nem og hurtig og lave. Kom selv lidt mere karry i da jeg godt kan lide at den er lidt kraftigere i smagen

  -   2011-09-12 11:45:21
Den smager rigtig dejligt. For dem, der ikke er så vilde med den helt tynde sauce, kan det anbefales at komme en jævning i. Det gjorde jeg, så saucen blev mere cremet :)

  -   2008-08-03 14:10:08
Rigtig god opskrift.. Det lyder lidt sjovt de ting der skal i men alt i qalt smager det godt :-) Helt klart et 10 tal