Frisk pasta med kylling og bacon 02
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Annesette Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på ca. 180 grader.
Steg kyllingerne. Kog pastaen imens du steger baconternene. Skær peberfrugten ud i skiver. Kom pastaen i et ildfast fad sammen med kyllingerne, baconternene, perberfrugt. Kom fløden i, og derefter kom de hakkede tomater ovenpå. Kom hvidløg og resten af krydderierne på. LAd det stå i ovnen en halv times tid. Tips: DU kan også komme oliven i. Spis flute eller salat til som tilbehør. |
|
Opskriften er vist 26037 gange,
og udskrevet 869 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2008-03-27 23:53:28 Jeg beregner gerne 1 kyllingefilet pr næse ulla - 2007-12-18 13:48:56 Syntes ikke man nødvendigvis behøver kyllingefilet til, når der er bacon i sovsen, men måske bare et groft flutes til. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne